My Journal
follow





About Post Baby
Baby


Haiyaaa ,susah kan ,susah bila kita dah sayang someone tuh ,apapun benda yang dia buat kat kita yang menyakitkan hati or sentap or kecik hati .Still juga nak maafkan .Kekadang aku rasa macam aku nih something wrong juga sakit hati macam manapun still maafkan dia haha .

Tapi aku tahu aku jadi macam nih bersebab .Apalagi kalau bukan sebab sayangkan ? Aku tak tahu apa yang aku buat nih betul ke tak .Tapi aku always remind kat diri aku untuk selalu jadi seorang yang penyabar nih sebabnya orang yang penyabar nih tak rugi .Aku tak nak jadi seorang yang pemarah sebab aku takut one day disebabkan sifat pemarah aku tuh lah aku akan menyesal kehilangan orang yang selalu ada dengan aku .So sampai sekarang dan insyaAllah sampai bila bila aku akan cuba untuk jadi seorang yang penyabar .

Back to my title haha ."Baby" .What's a baby ? Siapa lagi kalau bukan dia yang selalu menjadi baby kat mata aku nih haha .Yela kejap bangang ,kejap menyakitkan hati kejap annoying nak mampus ,kejap gila and everything laa haha .Bila dia sakitkan hati aku gila bangang punya ,aku cuba nak menyampah tahap max kat dia tapi aku tak tahu kenapa aku tak boleh .Dia selalu jadi yang paling penting dalam diri aku .Bila aku ignore dia aku rasa macam uncomplete kat diri aku .Yaa maybe dia dah selalu ada dengan aku so bila takde tuh rasa sunyi sangat .Yela dialah yang suka menyakitkan hati aku ,dialah yang suka menyakat aku ,dialah yang suka layan perangai gedik mengade manja aku dan dia dah kenal aku .So aku tak boleh nak stop to loving him .Aku berdoa dan terus berdoa agar inilah pilihan yang terbaik yang Allah berikan kat aku .InshaAllah Aamiiin .

Sincerely by :
Nurul Amiera
Older Post